[/fusion_text]

AYAKLARI YERDEN KESİN
Hürriyet Kelebek

9 Şubat 2018

KAAN AIR EURONEWSPORT RÖPORTAJI
Eurones Röportaj

Aralık 2017

KAAN AIR AVUSTRALYA, SIKORSKY LOCHEED MARTIN İŞ BİRLİĞİNDE BLACK HAWK HELİKOPTER SATIN ALIM ANLAŞMASI İMZALADI
3 Ağustos 2017

Bugüne kadar dünyanın öncü havacılık firmaları ile ortaklık kuran Kaan Air’in yurt dışı iştiraki olan Kaan Air Avustralya tarihi bir anlaşmaya imza attı. Kaan Air Avustralya, Sikorsky Lockheed Martin şirketi ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında, 10 adet (ilave 10 adet opsiyonlu) Sikorsky UH-60 Black Hawk model helikopteri, yangınla mücadele konfigürasyonuna uygun olacak şekilde yenileyerek Avustralya’ya getirilecektir.

KAAN AİR, GULSFTREAM TÜRKİYE TİCARİ SATIŞLAR TEMSİLCİSİ OLDU
21 Mayıs 2017

Gulfstream Aerospace Corp, Türkiye’de Kaan Air’i Ticari Satış temsilcisi için seçerek satış kabiliyetini arttırmıştır. Gulfstream Dünya Satış Kıdemli Başkan Yardımcısı Scott Neal “Avrupa ve Asya’da son beş yılda istikrarlı bir büyüme gördük.” “Türkiye’deki 15’ten fazla Gulfstream uçağıyla 2012 yılından beri istisnai olarak payimiz %50’den fazla bir artışla büyüyor. Ortak bir müşteri tabanını paylaştığımız deneyimli ve başarılı bir şirket olan Kaan Havacılık ile çalışmaktan ve bölgedeki Gulfstream varlığını daha da genişletmekten memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Kaan Air, Wiking Helicopter Service’in büyük hissedarı oldu
28 Ekim 2016

KAAN AIR Almanya’nın Sande Şehrinde konuşlu helikopter operatörü WIKING HELICOPTER SERVICE’in %60 hissesini satın aldığını duyurmaktan mutluluk duyar.

Kaan Heliport’dan gece uçuşlarına başlandı
13 Ekim 2016

KAAN Air’ın Ayazağa-ISTANBUL’da bulunan heliportu ”KAAN HELİPORT“ gece uçuşlarına uygun hale getirilmiş olup SHGM’den “Gece Uçuşlarına Uygunluk“ sertifikası almıştır.

AW169 ilk defa İstanbul Airshow 2016 Uluslararası Sivil Havacılık Fuarı’nda sergilendi
06-09 Ekim 2016

06-09 Ekim tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminalinde gerçekleşen İstanbul Airshow 2016 Uluslararası Sivil Havacılık Fuarı’a Kaan Air, 4 helikopter ile katıldı. Türkiye’ye ilk kez getirilen Leonardo / AgustaWestland AW 169 modelinin yanı sıra fuarda iki adet AW 139 ile bir adet ise AW 109 GrandNew sergilendi.

KAAN AIR YETKİLİ BAKIM MERKEZİ
9 Haziran 2016

Kaan Air sahip olduğu yedek parçalar ve JAR 145 standardındaki Bakım ve Tamir Merkezi sayesinde Leonardo Helicopters (AugustaWestland)’ın helikopterlerinin tüm gereksinimlerini karşılamaktadır.